In Memoriam Harrie van den Heuvel.

Harrie van den Heuvel

Op zondag 10 juni bereikte ons het bericht waar we al enige dagen voor vreesden.
Een dag voor zijn 78ste verjaardag is ons lid Harrie van den Heuvel overleden.
Harrie was jarenlang een van de voortrekkers van onze vereniging en in die hoedanigheid mede het gezicht van “Mijn Trouwe Vriend”.
Vele oudere hondenmannen zullen Harrie nog herinneren als algemeen helper waardoor hij op vele wedstrijden en keuringen acte de présence gaf.
Na deze periode heeft Harrie vele honden naar de keuring gebracht met als resultaat 2x deelname aan het kampioenschap van Nederland.
Tevens was Harrie drager van de zilveren speld voor zijn verdiensten voor de afdeling Noord-Brabant. Ook was hij 60 jaar lid van de KNPV en daardoor drager van de vergulde jubileumspeld voor het 50-jarig lidmaatschap. Ook in zijn nadagen was hij actief op vele fronten zoals bijvoorbeeld als medewerker bij de Nederlandse kampioenschappen.
De KNPV en in het bijzonder de afdeling Noord-Brabant en PHV “Mijn Trouwe Vriend” verliezen in hem een gedreven en deskundige dresseur en hij zal dan ook nog lang in onze herinnering blijven.
Wij wensen zijn vrouw Rina, zoon Jan, schoondochter Irma en zijn kleinkinderen Bart en Daniëlle veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

Harrie we zullen je nooit vergeten.

Bestuur en leden van PHV “Mijn Trouwe Vriend”.